Welkom bij je nieuwe beste vriendinnen,

Ten eerste, wat gezellig dat je onze hele website even aan het doorspitten bent, heb je het een beetje naar je zin? We weten echt wel dat je eigenlijk stiekem moet studeren, daarom hier een educatief feitje. Wist je dat er in een fles champagne 49 miljoen bubbels zitten? Nee? NEE? Super, dan heb je zojuist wat geleerd bij ZekerTrutten.

Maar we zullen ook wel eventjes echt wat over ons vertellen. Er was eens een blond meisje, die zich bizar aan het vervelen was. Daarom ging ze d’r eigen kleding verkopen via Instagram, dit deed ze onder de naam. Tromgeroffel. BAM. ZekerTrutten. Het werd een groot succes, dus werd er een website gelanceerd. En ze leefde samen nog lang en gelukkig. Het blonde meisje in dit verhaal is trouwens de founder van het bedrijf, Fien.

Fien, de grootste trut van ons allemaal, is een Groningse student. Ze houdt van een drankje, van dansen met vriendinnen en een beetje van studeren. Daarnaast ontdekt ze graag nieuwe dingen, plaatsen en ontmoet ze graag nieuwe mensen (gasten, liefst die Pockies dragen).

Nog even wat huishoudelijke mededelingen: volg ons op IG om niks te missen, check onze playlist op Spotify en drink je cappuccino met havermelk want dat is gewoon lekkerder.

XXX
Je vriendinnen van ZekerTrutten